Peugeot kļūs elektrisks līdz 2030

Franču zīmols Peugeot pievienojas visas Eiropas elektrifikācijas tendencei un sola līdz 2030. gadam simtprocentīgi savu modeļu pārveidot par elektrisko vilci. Šobrīd uzņēmums jau veiksmīgi ražo vairākus sedanu un krosoveru modeļus, kas pārvietojas ar elektrību, kā arī ir pāris furgoni ar labu diapazonu.
Protams, pāreja uz elektriskajām sliedēm nav lēts prieks, kas koncerna īpašnieku kabatas tukšos par vairākiem miljardiem dolāru. Taču arī šeit uzņēmīgie francūži atrada izeju, kā ietaupīt, vēršoties pie Ķīnas, lai noslēgtu izdevīgus partnerattiecību līgumus.

Attiecībā uz konkrētām darbībām būs nepieciešams no jauna aprīkot vairākus uzņēmumus, kas tagad ražos elektromotorus un akumulatorus. Koncernam būs nepieciešamas arī vairākas perspektīvas platformas, kas pielāgotas elektrisko transportlīdzekļu un hibrīdu dizainam. Vienam no šiem "ratiem" vajadzētu būt SLA platformai, par kuru tagad aktīvi tiek likts prātā.
Kopumā Peugeot ir optimistiski noskaņots uz elektrisko pāreju. Galu galā visi labi apzinās, ka elektriskie transportlīdzekļi ir visas nozares nākotne.
Pievienot komentāru

Atstājiet savu komentāru

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив